Szállítás & Visszaküldés

Szállítás

A megrendelt termék(ek) futárszolgálat segítségével kerül kiszállításra. A szállítási díj Magyarországon belül egységesen (több termék esetén is) 2100 Ft, nemzetközi szállítás esetén 4000 Ft.

Ha a megrendelt termék raktáron van, a kiszállítás a vételár és a szállítási költség beérkezésétől (bankszámla / PayPal) számított 2 napon belül megkezdődik. Az egyedi megrendelésre készülő termékek várhatóan 2 héten belül kerülnek kiszállításra, ellenkező esetben (pl. késés az anyag hiánya miatt) az eladó tájékoztatja az Ügyfelet a várható szállítási ütemtervről.

Visszatérítés, Visszaküldés

Ha megrendelését szeretné visszaküldeni, a megrendelés kézhezvételétől számított 14 napig ingyenes visszatérítést kínálunk. A visszaküldés kezdeményezéséhez kérjük, lépjen velünk kapcsolatba e-mailben a editmabo@gmail.com címen.

További információk:

  • A visszaküldött termékeket eredeti csomagolásban kell visszaküldeni..
  • A visszaküldött terméken nem lehetnek kopásának vagy használatának látható jelei.
  • A termék visszaérkezésétől számított 5 munkanapon belül visszatérítjük a vételárat. A folyamatról e-mail értesítést küldünk.
  • Az esetleges szállítási díjak a vevőt terhelik.
  • Javasoljuk, hogy nyomon követett kézbesítési szolgáltatást vegyen igénybe a termékek megérkezésének biztosítása érdekében.